Nieuwsmelding

Uitbreiding voor vogels, Zooplus & Trooper

Onlangs kregen we veel aanvragen of het ook mogelijk wat om vermiste vogels & papegaaien te melden op onze website. Tot op heden was dit nog niet mogelijk.

Bij deze willen wij graag melden dat dit vanaf vandaag, 23 augustus 2018, het reeds mogelijk is om uw verloren vogels & papegaaien aan te melden.
U kan dit snel en eenvoudig doen via onderstaande pagina:
https://www.ikbenvermist.be/toevoegen/

Steun ons via onze partners

Zooplus is een nederlandse webshop waar men tegen voordelige prijzen allerlei producten kan aankopen voor huisdieren. Van honden, katten, knaagdieren tot paarden… Ze hebben werkelijk vanalles! Ik ben vermist heeft reeds een partnerschap met Zooplus, elke aankoop die u uitvoert via onze website, steunt u ons zonder extra bij te betalen. Hoe kan u dit doen? U kan in deze nieuwsbrief op het logo van Zooplus klikken of via de website van Ik ben vermist op de afbeeldingen van Zooplus te klikken.

 

Trooper is een website waar je allerlei aankopen kan uitvoeren voor verschillende webshop’s. Coolblue, Centerparc’s, Booking.com, Colli-shop, Collect & Go, Torfs, AliExpress, en nog veel meer… bij elke aankoop steunt u Ik ben vermist zonder nog maar iets bij te betalen!
U kan dit doen door op het logo van trooper te klikken in deze nieuwsbrief of door via onze website naar trooper te navigeren. U vindt de trooper link bij “Steun ons“.

 

Een cadeau bij elke donatie van min. 15 EUR!

Dankzij Huskii Cadeau kunnen wij bij elke donatie van min. 15 EUR een gratis naamplaatje weggeven. Iedereen die een donatie van min 15 EUR doet krijgt de keuze om een gratis naamplaatje of sleutelhanger te ontvangen. Op het naamkaartje voor je huisdier (Zwart hondenbotje of Rood hartje) kan u uw contactgegevens (telefoonnummer), naam alsook een foto van uw huisdier op laten graveren. Indien u geen huisdier heeft maar toch een donatie heeft gedaan, geen zorgen. U kan ook kiezen uit een mooie sleutelhanger waar wij een foto, logo of eender wat op kunnen graveren.

 

Loopt je huisdier verloren, dan kunnen ze meteen de contactgegevens van de eigenaar vinden op het plaatje. Dat is de eerste stap om snel onze trouwe vrienden bij hun baasjes terug te brengen!

Reacties

  • Geen reacties op dit moment.
  • Voeg een reactie toe